«Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό

Από paok24.com: Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, την ενδιάμεση κατάκτηση (και μαθηματικά) του πρωταθλήματος και τη γιορτή που ακολούθησε, ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει σήμερα τη δουλειά στην Τρίπολη, με την πρόκριση στον τελικό.
Πηγή: paok24.com
«Τσεκάρει» το εισιτήριο για τον τελικό

Η χρονιά για τον ΠΑΟΚ δεν έχει τελειώσει, καθώς ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, έχει βάλει γερά θεμέλια για την πρόκριση, αλλά μένει ένα ακόμα βήμα σήμερα, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ακολούθησε κανονικά την αποστολή και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάτι που δεν ισχύει για τους τραυματίες, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Ενρίκε και Βέρνμπλουμ.

Ο Αστέρας από την πλευρά του, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ, μετά το 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ και μετά τη διακοπή του Πάσχα, υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Πανιώνιο. Το Κύπελλο προφανώς και δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Παράσχου, αλλά ο ΠΑΟΚ καλείται να μην της δώσει δικαιώματα να... πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Καλτσάς και Μανιάς έμειναν εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους, ενώ κανονικά διαθέσιμος είναι ο Ιγκλέσιας.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ευαγγέλου (Αθηνών), με βοηθούς τον Ευθυμιάδη και τον Φωτόπουλο.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16.00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD.

Διαβάστε ακόμη...