Οι Πολωνοί “στέλνουν” τον “Καφού” της Λέγκια στον ΠΑΟΚ!-Ποιος είναι…

Από sfina.gr: Ο κεντρικός μέσος της Λέγκια, Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, γνωστός πλέον ως "Καφού", είναι σύμφωνα με τους Πολωνούς...
Πηγή: sfina.gr
Οι Πολωνοί “στέλνουν” τον “Καφού” της Λέγκια στον ΠΑΟΚ!-Ποιος είναι…

υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ, που είχε ενδιαφερθεί και πάλι γι αυτόν πριν από δυο χρόνια και πλέον ο 26χρονος μέσος αγωνίζεται από τον Φλεβάρη του 2018 ως δανεικός στη Λέγκια Βαρσοβίας από τη Μετς, με τον δανεισμό του να λήγει στο τέλος της σεζόν, ενώ φέρεται να έχει και οψιόν αγοράς.

Οι Πολωνοί γράφουν ότι ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος που μετράει συνολικά φέτος 38 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις (αγωνίστηκε και στα προκριματικά Champions-Europa League), έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Ο Καφού δεσμεύεται με τη Μετς ως το καλοκαίρι του 2020. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας, ενώ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Γκιμαράες και αργότερα της Μπενφίκα, φεύγοντας για πρώτη φορά εκτός Ιβηρικής το 2016, για την Λοριάν.

Πέρυσι κατέκτησε νταμπλ με τη φανέλα της Λέγκια, που και σήμερα είναι στην πρώτη θέση του Πολωνικού πρωταθλήματος, μαζί με τη Λέγκια Γκντανσκ.

Διαβάστε ακόμη...