«Τρελό να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να δίνεις χαρά σε όλους»

Από paok24.com: Τα συναισθήματά που τον διακατέχουν μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και όλων όσων ακολούθησαν, εξωτερίκευσε σε συνέντευξή του στην O jogo ο Φερνάντο Βαρέλα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.
Πηγή: paok24.com
«Τρελό να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να δίνεις χαρά σε όλους»


«Ήταν τρελό μετά από 34 χρόνια να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να δίνεις τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία τρία χρόνια έχει αποκτήσει σταθερότητα και φέτος καταφέραμε να δώσουμε μεγάλη χαρά σε όλους τους φιλάθλους μας, στην πόλη, στους ηγέτες του συλλόγου αλλά και στους εαυτούς μας.

Είναι πάντα όμορφο το να μπαίνεις στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα μεγάλο αίσθημα χαράς για την πόλη γιατί υπάρχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο, ο οποίος μας σταματάει στον δρόμο, μας ευχαριστεί και μας λέει πως δεν μπορούμε να διανοηθούμε την χαρά που τους δώσαμε και πως όλο αυτό που ζούνε είναι ένα όνειρο. Όταν ακούει αυτά τα λόγια ένας ποδοσφαιριστής, είναι μια ανταμοιβή και για τον ίδιο γιατί αντιλαμβάνεται πως οι κόποι του αναγνωρίζονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαρέλα, με την κουβέντα να πηγαίνει στη συνέχεια στον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

«Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε από μια μεγάλη ομάδα για να μας βοηθήσει και δεν χρειάστηκε να αποδείξει πράγματα, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του. Είναι ένας παίκτης που ήρθε από την Πόρτο και έπαιζε τακτικά εκεί. Επομένως ήταν λογικό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις από τον ίδιο και κατάφερε να τις φέρει σε πέρας. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν εδώ. Γνωρίζει πως να παίζει στα μεγάλα ματς γιατί ξέρει από πίεση και από αυτήν την οπτική μας βοήθησε όλους στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας για πολλά χρόνια» υπογράμμισε ο Αφρικανός στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...