«Αντρέ, τα καταφέραμε. Τα κατάφερες»

Από thessports.gr: Το δικό της μακροσκελές μήνυμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, η σύζυγος του, Βάσω Βεργίδου.
Πηγή: thessports.gr
«Αντρέ, τα καταφέραμε. Τα κατάφερες»

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για τον Πορτογάλο αρχηγό:

«We are the Champions... και το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια σου και στον ουρανό της Τούμπας. Και μαζί με τη δική σου καρδιά να συγχρονίζονται και να χτυπούν χιλιάδες ακόμη... Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε! Τα κατάφερες! Και ξέρεις γιατί; Γιατί έδειξες πως... we'll keep on fighting till the end! Για ένα όνειρο που αξίζει να ζήσεις! Γιατί η δική σου «μάχη» θα είχε νικητή! Γιατί πέρσι έμεινες «ζωντανός» και όρθιος, ένα βήμα πίσω μόνο για να πάρεις φόρα... Βαθιά ανάσα και φύγαμε!

Έβαλες το πόδι στο γκάζι για να διανύσεις την απόσταση για το όνειρο.. κάθε μέρα και πιο κοντά! Κάθε παιχνίδι το είχαμε έλεγες... Και έτσι ήταν... Σβήναμε παιχνίδια, μετρούσαμε μέρες! Αλλά σε μια στροφή το πόδι έφυγε λίγο πιο ψηλά, σαν να έψαχνες να φτάσεις νωρίτερα στο όνειρο! Να το αγγίξεις και να το κάνεις δικό σου! Ήσουν λίγα μέτρα μακριά..

Για την ακρίβεια μόλις εφτά ημέρες... «Ακινητοποιήθηκες» προσωρινά αλλά στα τελευταία μέτρα φρόντισαν να σε τραβήξουν εκείνοι που τράβηξες εσύ μια ολόκληρη χρονιά!

Και στον τερματισμό δεν άντεξες... Αλλά αυτά τα δάκρυα χαράς είναι τα μόνα που σου συγχωρώ! Γιατί εκπλήρωσες το όνειρο σου, παλεύοντας ως γνήσιος captain μέχρι το τέλος..Σε αγαπώ... η γυναίκα σου ......

Διαβάστε ακόμη...