Μεγάλη προσοχή στη Τρίπολη

Από sfina.gr: Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην ρεβάνς της Τρίπολης για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ΠΑΟΚ, μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου, στους οποίους αναπόφευκτα συμμετείχε και ο ίδιος.
Πηγή: sfina.gr
Μεγάλη προσοχή στη Τρίπολη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να «μαζέψει» και πάλι την ομάδα για να επικεντρωθούν όλοι στην αυριανή ρεβάνς με τον Αστέρα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θεωρεί ότι με το 2-0 του πρώτου αγώνα ο ΠΑΟΚ έχει περάσει στον τελικό.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό του. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Οι παίκτες γύρισαν σπίτια τους τα ξημερώματα της Δευτέρας μετά την γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκτονώθηκε η ενέργειά τους στο ξεφάντωμα των πανηγυρισμών και πρέπει τώρα ο Λουτσέσκου να βρει τρόπο για να γεμίσουν ξανά οι «μπαταρίες» τους ενέργεια.

Θα έχουν απέναντί τους έναν αντίπαλο που θα τα δώσει όλα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να προκαλέσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ και εάν μπορεί να κάνει... το θαύμα.

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος (με νίκη εντός κόντρα στον Πανιώνιο ο Αστέρας σώζεται και μαθηματικά) θα γίνει την άλλη Κυριακή, ωσότου έχει χρόνο ξεκούρασης η ομάδα της Τρίπολης που θα παίξει με τους βασικούς και θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση των παικτών του ΠΑΟΚ από τους πανηγυρισμούς.

Διαβάστε ακόμη...