Αλλάζει έδρα ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πήρε την πρόκριση, αλλά και το πλεονέκτημα της έδρας, για τους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία.
Πηγή: inpaok.com
Αλλάζει έδρα ο ΠΑΟΚ!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μετά το επιτυχημένο τεστ του κλειστού της Νεάπολης, στον αγώνα της κανονικής διάρκειας, απέναντι στην ομάδα της Αθήνας, πήραν την απόφαση να μετακομίσει η ομάδα, για τους τελικούς, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στη Νεάπολη, για να είναι η ομάδα, μέσα στον... πυρήνα του κόσμου της.

Για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση, χρειάζεται ένα ακόμη επίσημο έγγραφο, ώστε να ξεπεραστεί και το τελευταίο «εμπόδιο», κάτι που όμως είναι θέμα χρόνου να συμβεί και να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Εξάλλου και το γυναικεία τμήμα, πέρα από το ανδρικό, είχε δηλώσει το κλειστό της Νεάπολης ως δεύτερη έδρα.

Επίσης, γνωστές έγιναν και οι ημερομηνίες των τελικών από την ΟΧΕ και πλέον, αναμένονται οι ώρες, για να υπάρξει το οριστικό καλεντάρι των τελικών. Πρωταθλητής Ελλάδος θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτος στις τρεις νίκες, οι έδρες είναι εναλλάξ και ο ΠΑΟΚ έχει μοναδικό στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, αφού ήδη έχει κατακτήσει το κύπελλο στον τελικό της Άρτας.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των τελικών:

1ος τελικός

ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία Σάββατο 4/5

2ος τελικός

Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ Τετάρτη 8/5

3ος τελικός

ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία Σάββατο 11/5

4ος τελικός (εφόσον χρειαστεί)

Νέα Ιωνία – ΠΑΟΚ Τετάρτη 15/5

5ος τελικός (εφόσον χρειαστεί)

ΠΑΟΚ – Νέα Ιωνία Σάββατο 18/5

Διαβάστε ακόμη...