«Αγαπώ τον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στα ρουμανικά ΜΜΕ αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Αγαπώ τον ΠΑΟΚ!»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Ο στόπερ από το Κάπο Βέρντε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν όλα φανταστικά, νιώθω ότι εκπληρώθηκαν όλα μετά από αυτόν τον τίτλο. Ήταν ακόμη πιο όμορφα όλα, επειδή σκόραρα κιόλας. Είχα καιρό να σκοράρω. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Που θα είμαι μετά το καλοκαίρι; Είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έγιναν και πλέον αυτό που με νοιάζει είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα και τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο.

Εδώ στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πολύ ωραία με τους συμπαίκτες μου. Έγινε μία τεράστια, ομαδική δουλειά φέτος. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφιερώνουν και την... ψυχή τους στην ομάδα. Υπάρχουν εκφράσεις όπως το ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία ή το είναι τα πάντα για μένα. Διάφορα συνθήματα.

Ένα από τα τραγούδια της ομάδας, αναφέρει σε κάποια στιγμή ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί και ο κόσμος τρελαίνεται από τη χαρά του. Είναι ένα ποντιακό τραγούδι. Η καταγωγή του ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη είναι ποντιακή. Για αυτό και είναι αφιερωμένο σε αυτόν και το έπαιξαν στο γήπεδο, όταν ήρθε να πανηγυρίσει τον τίτλο μαζί με την ομάδα»

Διαβάστε ακόμη...