Πανηγυρισμοί και... μαρτύριο στο ίδιο σπίτι

Από basketplus.gr: To «κατάστημα» υπολειτουργεί. Είναι φανερό οτι άπαντες στο «Παλατάκι» περιμένουν το τέλος της κανονικής περιόδου (θα πανηγύριζαν αν αυτό γινόταν για παράδειγμα την Τετάρτη του Πάσχα) και τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ (απογοητευμένοι για το οτι σε περίπου ένα 20ήμερο θα παίξουν τρία μόλις ματς) για να τελειώσει το μαρτύριο και να αρχίσει ένα νέο, ακόμα μεγαλύτερο.
Πηγή: basketplus.gr
Πανηγυρισμοί και... μαρτύριο στο ίδιο σπίτι

Αυτό που θα αφορά το μέλλον της ΚΑΕ, αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ωστόσο ήδη ο ΑΣ έπρεπε να σταματήσει να πανυγηρίζει για το πρωτάθλημα και να αρχίσει να εξετάζει εναλλακτικές για το αύριο του μπάσκετ. Όσο «τρώγεται» έτσι χρόνος, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες λύσεων.

Φυσικά κανείς δεν έκανε καμιά κίνηση για να τελειώσει η αποχή των δύο Αμερικανών που λειτουργούν πλέον... τουριστικά στην Θεσσαλονίκη. Όχι για να επανέλθουν στην δράση και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (στο 700ό ματς καν. περιόδου του Δικεφάλου στην Λίγκα), αλλά για να σταματήσει να εκτίθεται με αυτό το τρόπο το κλαμπ.

Ο Πρέλεβιτς αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη μετά την επική του παρουσία στα επινίκεια του Open για το πρωτάθλημα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και αυτό δεν φαίνεται οτι θα συνδυαστεί με την παρατεινόμενη παρουσία μελών της οικογένειας Σαββίδη στην πόλη. Μήπως και μια έξτρα βοήθεια θα αποτρέψει καμιά 10αριά προσφυγές και έναν νέο και πιο ανηφορικό Γολγοθά στα όργανα της FIBA.

Αναφορικά με τα όσα προέκυψαν από τον ΕΣΑΚΕ περί 4ης ομάδας στο BCL μέσω wild card προφανώς και «απενεχοποιούν» τον λογικά 5ο ΠΑΟΚ από το να μην αναζητήσει την επόμενη σεζόν Ευρωπαϊκή προοπτική. Αν το κάνει, θα είναι η πρώτη φορά μετά από την περίοδο 2009-2010, αποτέλεσμα της κακής πορείας της προηγούμενης χρονιάς. Ακόμα και να προχωρήσει στο Eurocup ο Προμηθέας, με τα τωρινά δεδομένα ούτε στα προκριματικά του BCL φαίνεται οτι θα δώσει ο ΠΑΟΚ το παρόν. Εκτός και αν μέσα στο καλοκαίρι αλλάξει κάτι προς το καλύτερο...

Τέλος κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ακόμα και για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την περίοδο 2019-20. Πέρα από τον Χάτσερ που ουσιαστικά τελείωσε και θα γίνει προσπάθεια-με το αζημείωτο-να το σπάσει, μήπως και διορθωθεί το περσινό λάθος,... διετίας. Ούτε καν ο Μαργαρίτης με το "γερό" συμβόλαιο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Ακόμα και με πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη...

Διαβάστε ακόμη...