«Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;»

Από sdna.gr: Τρομερές αναφορές των Ρουμάνων για Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου στην απόλυτη σχέση λατρείας. «Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;» ανέφερε για τον 50χρονο τεχνικό ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;»

Ιβάν Σαββίδης και Μίρτσεα Λουτσέσκου τα είπαν μπροστά τους Ρουμάνους εκπροσώπους του Τύπου και φυσικά σημείο αναφοράς των δύο ανδρών ήταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος στον πατέρα του 50χρονου τεχνικού: «Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;» ενώ στη συνέχεια επανέλαβε πως τον αγαπά: «Είναι το μέλλον. Είναι μέλος της οικογένειάς μου. Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του Μίρτσεα, πιστεύω πως θα γίνει καλύτερος από τον πατέρα του. Τον αγαπώ, ναι! Τον σέβομαι πάρα πολύ...».

Αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε: «Η πόλη αξίζει αυτή τη γιορτή. Είναι μια επιτυχία του κόσμου που αποτελεί την μηχανή της ομάδας. Οι πανηγυρισμοί θα μείνουν για πάντα στην ιστορία...».

Στη συνέχεια, Ιβάν Σαββίδης και Μίρτσεα Λουτσέσκου είχαν το δικό τους τετ α τετ και όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, τον ρώτησα αν είχε ποτέ μια ομάδα αήττητη για 29 παιχνίδια και μου εξήγησε τι συνέβη στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε ακόμη...