"Πρώτο κύπελλο και δίδυμοι τίτλοι στην Κρήτη"

Από acpaok.gr: Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Νικήτας Εφραιμίδης, πανηγύρισε στην Ιεράπετρα τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και μάλιστα νικώντας στον τελικό την ομάδα που ξεκίνησε την βολεϊκή του καριέρα.
Πηγή: acpaok.gr
"Πρώτο κύπελλο και δίδυμοι τίτλοι στην Κρήτη"

Μέσα σε μία εβδομάδα ο Νικήτας και ο αδελφός του Δημήτρης ο οποίος επίσης αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ κατέκτησαν τίτλους και μάλιστα αμφότεροι στην Κρήτη καθώς ο Δημήτρης Εφραιμίδης στέφθηκε πρωταθλητής με τον ΟΦΗ στην Α2 ανδρών και πήρε το δρόμο για την Volley League:

"Είναι η πρώτη κούπα για μένα στην καριέρα μου και αισθάνομαι μεγάλη χαρά. Ηρώα στον ΠΑΟΚ που έχει στόχο τους τίτλους. Ο στόχος από την αρχή ήταν το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Για μένα ήταν πολύ δύσκολο το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ και όσοι είναι κοντά μου ξέρουν τι λέω. Νιώθω πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα μου. Νιώθω υπερήφανος για τον εαυτό μου και για όλη την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί και μαζί και εγώ".

Για την αφιέρωση του κυπέλλου και το στόχο του νταμπλ: "Αφιερώνω τον κύπελλο σε όλο τον ΠΑΟΚ που εφέτος "φοριέται πολύ" σε όλα τα αθλήματα και συνεχίζουμε δυνατά για το πρωτάθλημα. Από αύριο θα βάλουμε τα κεφάλια μέσα για να δώσουμε το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε την Κηφισιά για να περάσουμε στον τελικό και εκεί να μπορέσουμε να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το νταμπλ".

Επιτυχημένη χρονιά για την οικογένεια Εφραιμίδη με δίδυμους τίτλους...

"Ο Δημήτρης δε μπόρεσε να έρθει γιατί είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο του. Για τα αδέλφια είναι επιτυχημένη χρονιά 100%. Θα προσπαθήσουμε να γίνει πιο επιτυχημένη κατακτώντας το πρωτάθλημα. Και για τους δύο είναι μία επιτυχημένη χρονιά".

Διαβάστε ακόμη...