«Ο Ράζβαν, ο Γκουαρντιόλα και το κύπελλο!»

Από inpaok.com: Νέες δηλώσεις παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, αμέσως μετά την άφιξη του στη χώρα από την Ελλάδα, αναφερόμενος στο γιο του Ράζβαν, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στην ανάγκη για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Ράζβαν, ο Γκουαρντιόλα και το κύπελλο!»

Μάλιστα, θέλοντας να αναφερθεί στο πόσο γρήγορα μεταβάλλοντα τα πάντα στο ποδόσφαιρο αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε:

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να διασκεδάσεις για μια στιγμή, όμως την άλλη πρέπει να σταματήσεις γιατί ακολουθεί ένα άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι της Πέμπτης (με τον Αστέρα) είναι πολύ σημαντικό για να περάσει ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου. Στο χώρο μας η νίκη φέρνει μια άλλη νίκη, αν αποτύχεις, ο κόσμος ξεχνάει...

Ο Ράζβαν το διασκεδάζει αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι διασκέδασης! Μπορεί τη μια στιγμή να χοροπηδάς, πιστεύοντας ότι έχεις κερδίσει κάτι στο Champions League και να έρθει το VAR και να αποκλειστείς. Μιλάω για τον Γκουαρντιόλα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος, να έχεις ισορροπία κάθε στιγμή και να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο στις νίκες και στις ήττες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Πάντως, η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν κάτι συναρπαστικό. Το ήθελαν πολύ, πάλεψαν γι' αυτό. Ο Ράζβαν, οι ποδοσφαιριστές του, ο πρόεδρος που ήταν δίπλα του μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι. Τώρα στόχος του γιου μου είναι να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου!»

Διαβάστε ακόμη...