«Γήπεδο, αήττητο και νταμπλ»

Από arenafm.gr: Ο Μάκης Μανάβης μίλησε στον ARENA FM, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την κατάσταση της υγείας του και τη βοήθεια που του πρόσφερε ο Ιβάν Σαββίδης και τους επόμενους στόχους που έχει να πετύχει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Γήπεδο, αήττητο και νταμπλ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το γήπεδο που πρέπει να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ: «Tο πήραμε εντάξει όμορφα και καλά.Μακάρι να κρατήσει να έχει αυτό το πείσμα (σσ:εννοεί τον Ιβάν Σαββίδη) να κάνει το γήπεδο πρώτα από όλα αυτό είναι από εκεί ξεκινάς, γιατί ο κόσμος όλο πολλαπλασιάζεται.Με το «μπλα μπλα» δεν γίνεται όμως θέλει λεφτά για να το κάνεις,κατάλαβες; Να τα χώσει ρε παιδί μου με το στόμα δεν γίνονται αυτά.Τι να πούμε; Έκανε αυτός την μεγάλη γιορτή που δεν ξανάγινε ποτέ σε κανένα μέρος του κόσμου, το είδα ζαλίστηκα. Έκανε κάτι που δεν το κάνανε οι Αθηναίοι...Που να κάνει γήπεδο 40 χιλιάδων θεατών,γιατί πολλαπλασιάζεται ο κόσμος.Από εκεί ξεκινάς για να γίνεις μεγάλη ομάδα.
Για την πορεία της υγείας του:»Βγαίνω σε κανένα τριήμερο. Τα ξεπεράσαμε όλα, με βοήθησε ρε παιδί μου(σσ: και πάλι εννοεί τον Ιβάν Σαββίδη) πήρε όλα τα οικονομικά τα βάρη τα σήκωσε στην πλάτη του.Εμείς που να πηγαίναμε ήμασταν μπατίρια που να ερχόμασταν εμείς εδώ...»

Για τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ: «Πάσχα εντάξει έκαναν όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες την περασμένη Κυριακή. Πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και πάνε να κάνουν το αήττητο.Την Κυριακή με τα Γιάννενα.Μην τυχόν δεν το κάνουν και κλωτσήσουν το γάλα. Όλη η δουλειά εκεί είναι το αήττητο. Ο Παναθηναϊκός το έκανε το 1963.Εγώ ήμουν γεννημένος 14 χρονών ήμουνα και έμεινε αυτό στην ιστορία με Ντουκανίλη, Παπαμανώλη, Παπουλίδη, Κεσίδη ο Αριστείδης ο Καμάρας. Ώρα είναι η σειρά τους να το κάνουνε.Οι προηγούμενοι το έχουνε τώρα πρέπει και εσύ να το κάνεις. Ένα το αήττητο και ένα το νταμπλ που δεν μπορέσαμε εμείς να πάρουμε... Ας το πάρει αυτή η φουρνιά.Όλα με την σειρά έρχονται.

Πάρε πρώτα το πρωτάθλημα αήττητος και μετά το κύπελλο. Στις τέσσερις του μηνός είναι εκείνη την ημέρα εγώ γιορτάζω. Πάντοτε γουρλής είναι ο ΠΑΟΚ, εγώ τα θυμάμαι τι έχει γίνει όταν παίζαμε κάτι ντέρμπι και κέρδιζε ο ΠΑΟΚ.Όταν παίξαμε στα Τρίκαλα με τον Ηρακλή πάλι ήτανε του Θωμά με γκολ 0-1 και πήραμε και το πρωτάθλημα. Τα θυμάμαι πριν 35 χρόνια.Η γιορτή μου είναι γουρλίδικα.

Τον Μάκη τον έμπειρο να ακούς θέλουν το αήττητο δεν θέλουν να ρίξουν την καρδάρα με το γάλα και μετά έρχεται το άλλο το νταραβέρι με την ΑΕΚ που δεν μπορεί να κερδίσει την Λάρισα.Γιατί φοβάσαι την ΑΕΚ στον τελικό; Ντέρμπι είναι αλλά είσαι καλύτερος, έχεις και ψυχολογία πας και το καθαρίζεις, έχεις άνθρωπο που τα κόβει τα λεφτά ενώ ο άλλος Μελισσανίδης πάει να κάνει το γήπεδο τα επόμενα χρόνια να τον φοβάσαι, τώρα άσ' τον δεν θέλω να το πω και αλλιώς γιατί είμαστε στο ραδιόφωνο. Σας χαιρετώ».

Διαβάστε ακόμη...