«Θέλουμε και το Κύπελλο»

Από inpaok.com: Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας έχει παίξει πολύ λίγο μέσα στο 2019, ωστόσο ήταν σημαντική η συμβολή του στην πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της σεζόν, όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές που έπαιξε στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Θέλουμε και το Κύπελλο»

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον Δικέφαλο, αλλά πανηγύρισε έντονα την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και σε ένα μήνυμα που έστειλε μέσα από τα social media τόνισε ότι θέλει και το Κύπελλο, παραμένοντας πάντα έτοιμος να βοηθήσει.

Αναλυτικά έγραψε στο Instagram: «Μετά από 34 χρόνια είναι δικό μας... Πίσω από αυτό το τρόπαιο υπάρχει μεγάλη προσήλωση και σκληρή δουλειά και αυτό μας αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν όταν έχεις πάθος και επιμονή. Αυτή η κούπα είναι αφιερωμένη σε όποιον αγαπά τον ΠΑΟΚ και φυσικά σε όλους τους εκπληκτικούς οπαδούς μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν σε κάθε αγώνα. Έχουμε ακόμα ένα τρόπαιο να κερδίσουμε, ακόμα μία μάχη να δώσουμε για να δώσουμε το τελευταίο άγγιγμα στη σεζόν. Πάντα έτοιμος, πάντα αφοσιωμένος στον σύλλογο μου μέχρι το τέλος!»

Διαβάστε ακόμη...