Συγκλονιστικό μήνυμα του Βιεϊρίνια!

Από thessports.gr: Συγκλονιστικό και άκρως συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ για όσα του έχει προσφέρει.
Πηγή: thessports.gr
Συγκλονιστικό μήνυμα του Βιεϊρίνια!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σε κάθε ματς λάμβανα μηνύματα θαυμασμού και με ευχαριστούσατε για τις στιγμές απόλαυσης που σας χαριζα, εχθές σας απόλαυσα Εγω και ΕΣΕΙΣ μου χαρίσατε μαγικές στιγμές! Απο το πρώτο λεπτό του αγώνα άκουγα να φωνάζετε ρυθμικά το όνομα μου και παιδιά αυτο με έκανε να ανατρίχιασω, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ την στιγμή που μπήκα στον αγώνα!

Χάρη σε σας ήμουν εκεί, μέσα στο χορτάρι, χάρη στην αγάπη σας!!! Δυστηχώς για μένα όμως το πρωτάθλημα και οι αγώνες του Κυπέλλου λειτουργικά τελείωσαν, όμως παιδια θα είμαι εκει με το μυαλό μου και κυρίως με την καρδιά μου! Είστε όλοι υπέροχοι συνεχίστε ετσι ... Πρωταθλητές Ελλάδος 2018-2019 και συνεχίζουμε, πάντα δίπλα δίπλα, πάντα μαζι!

Μια οικογένεια όπως εμείς ξέρουμε! Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββιδη, τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου και όλο το τεχνικό team, τους φυσιοθεραπευτές και γιατρούς,τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά μαζι μας!!! Εμείς μαζι για μια ζωή!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ».

Διαβάστε ακόμη...