Έπαθαν… πλάκα με τον λαό!

Από inpaok.com: Τα όσα εντυπωσιακά συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ανάβει την... φωτιά για τα 93 χρόνια του Δικεφάλου αλλά και την επερχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεπέρασαν τα ελληνικά σύνορα.
Πηγή: inpaok.com
Έπαθαν… πλάκα με τον λαό!

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν στενά την πορεία των «ασπρόμαυρων» λόγω της παρουσίας του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας... τρελάθηκαν με τις εντυπωσιακές εικόνες από την Θεσσαλονίκη.

Κάνουν λόγο για σκηνές «τρέλας» στην πόλη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο ένα βαθμό κόντρα στον Λεβαδειακό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Super League.

Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου αναφέρεται: «Είχαμε αιτήματα για περισσότερα από 50.000 εισιτήρια. Είναι εντυπωσιακό. Γνωρίζουμε πως θα υπάρχουν πολλοί φίλοι της ομάδας έξω από το γήπεδο και θα περιμένουν την γιορτή και τους πρωταθλητές»

Επιπροσθέτως, σημειώνεται ότι η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου δεν έγινε στην Τούμπα, όπως συνήθως, αφού στο γήπεδο συνεχιζόντουσαν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την φιέστα.

Διαβάστε ακόμη...