Το πλάνο του Λουτσέσκου!

Από inpaok.com: Το κλίμα στην Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι ήδη πανηγυρικό, ωστόσο στις τάξεις του ΠΑΟΚ επικρατεί συγκέντρωση και σοβαρότητα ενόψει του... ιστορικού, αν όλα πάνε καλά, παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό (21/4, 19:00).
Πηγή: inpaok.com
Το πλάνο του Λουτσέσκου!

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του, για την ενδεκάδα του αγώνα, στον οποίο οι «ασπρόμαυροι» θέλουν έστω ένα βαθμό, για να κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος.

Κάτω από τα δοκάρια θα συνεχίσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Γιαννούλη να παίρνει την θέση του λαβωμένου αρχηγού στα αριστερά της «ασπρόμαυρης» άμυνας, συνθέτοντας με τους Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος την αμυντική τετράδα.

Εβγέν Σάκχοφ και Σέρτζιο Ολιβέιρα θα τοποθετηθούν στον άξονα, ενώ για τα «φτερά» έχουν το προβάδισμα οι Λέο Ζαμπά και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Δημήτρη Πέλκα στην θέση «10».

Από τον Ρουμάνο τεχνικό δοκιμάστηκε και σχήμα με τους Λημνιό- Ζαμπά και τον Μπίσεσβαρ στον άξονα, αλλά αυτό με τον Δημήτρη Πέλκα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Τσούμπα Άκπομ, που κατάφερε να προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα, συνηθίζοντας παράλληλα τον ειδικό νάρθηκα.

Διαβάστε ακόμη...