«...Πρώτα τα παίρνεις και μετά τα γλεντάς...»

Από acpaok.gr: Αντώνης Τσαλόπουλος: "Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή, είναι το πρώτο κύπελλο για φέτος, θα προσπαθήσουμε να τα διπλασιάσουμε, το αφιερώνουμε στην μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ομάδας μας, του Νάσου. Εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα ατυχήματα στους φιλάθλους της ομάδας σε όλους του ΠΑΟΚτσήδες.
Πηγή: acpaok.gr
«...Πρώτα τα παίρνεις και μετά τα γλεντάς...»

Πιστεύω ότι αύριο θα ολοκληρωθεί η μεγαλή επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί και όλα τα άλλα κύπελλα των άλλων τμημάτων, του γυναικείου ποδοσφαίρου, του γυναικείου χάντμπολ, και οτιδήποτε άλλο έχει η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Όσο για το αν θα πάει το Κύπελλο στην Τούμπα, είχαμε κλείσει εισιτήρια για το βράδυ της Κυριακής αλλά εξαιτίας της φιέστας άλλαξε το πρόγραμμα. Το τελευταίο μας πρωτάθλημα το είχαμε πάρει όταν ήμουν 30 ετών, υπολογίστε πόσο είμαι τώρα που μιλάμε. Δεν χάνεται αυτή η στιγμή με τίποτα, βέβαια είμαστε τυχεροί που δεν πάθαμε ότι και ο Ολυμπιακός πρόπερσι που ήθελε να γιορτάσει μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ, να θυμούνται ότι πρώτα τα παίρνεις και μετά τα γλεντάς!"

Διαβάστε ακόμη...