«Χάος για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!»

Από inpaok.com: Δηλώσεις εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ράζβαν Ρατς σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, αναφερόμενος στον τίτλο που κατακτάει ο ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη, τον Ράζβαν Λουτέσκου, τη δική του παρουσία αλλά και την αποχώρησή του από την ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Χάος για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Θα επικρατήσει χάος στη φιέστα, το γήπεδο θα πάρει φωτιά! Θα υπάρχουν χιλιάδες πυρσοί και πιστεύω θα είναι ένα φαντασμαγορικό σόου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί, δεν υπάρχουν αλλού τέτοιοι στη Γη. Η πίεση που υπάρχει στους οπαδούς είναι τεράστια καμία σχέση με τη Ρουμανία.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πάντα ποδοσφαιριστές με υψηλούς μισθούς γι' αυτό και υπάρχει πίεση. Πώς αλλιώς θα αναδειχθείς πρωταθλητής;»

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Με τον Ιβάν Σαββίδη μιλούσαμε στα ρώσικα. Συζητούσαμε για την ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο, είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας και μου έκανε εντύπωση πως θυμόταν πολλά πράγματα από το διάστημα που ήμουν στην ομάδα».

Για την πορεία του Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Ο Λουτσέσκου κάνει φανταστική δουλειά στον ΠΑΟΚ. Έχει δύο χρόνια επιτυχιών εκεί, πιστεύω ότι η διοίκηση της ομάδας θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει».

Για το διάστημα που αγωνίστΗκε στον ΠΑΟΚ:

«Έχω όμορφες αναμνήσεις, παρ' ότι δεν κατάφερα να κερδίσω κάποιον τίτλο εκεί. Πολλές φορές αναδείχθηκα από τους καλύτερους παίκτες, πέτυχα ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στην καριέρα μου, ενώ έγινα ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που κατακτά για τρεις συνεχόμενους μήνες το βραβείο του πολυτιμότερου».

Για τους λόγους που αποχώρησε:

«Επρόκειτο να μείνω περισσότερα χρόνια εκεί, αλλά εμφανίστηκαν προβλήματα στη συνέχεια με τον Ίγκορ Τούντορ και τον Δανό τεχνικό διευθυντή. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για την παρουσία μου στα αποδυτήρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι κέρδισα την ηγετική παρουσία μου εκεί. Όλο αυτό με πλήγωσε...»

Διαβάστε ακόμη...