Η συγκίνηση του Κουϊρουκίδη!

Aπό inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Λάμπης Κουϊρουκίδης, μίλησε στο INPAOK, για τα συναισθήματα που έχει από την πορεία πρωταθλητισμού των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
Η συγκίνηση του Κουϊρουκίδη!

Ο Λάμπης Κουϊρουκίδης, που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 50′, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ μίλησε και για την δική του εποχή και τα πρωταθλήματα που στερήθηκε ο Δικέφαλο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Την Κυριακή (21/4), ο Λάμπης Κουϊρουκίδης, θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας, αφού στην φιέστα του Δικεφάλου θα τιμηθεί μαζί με άλλους παλαίμαχους των «ασπρόμαυρων», για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο INPAOK:

«Είμαι χαρούμενος όπως όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες για το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο μας, τον Πόντιο, τον κύριο Ιβάν Σαββίδη που έχει κάνει τόσα πολλα για την ομάδα! Πιστεύω θα κάνει περισσότερα γιατί το έταξε!

Κι εμείς οι παλαιότεροι προσφέραμε πολλά για να γίνει ο ΠΑΟΚ μεγάλος αν και δεν πήραμε τίτλο για άλλους λόγους. Τότε ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα...»

Διαβάστε ακόμη...