Άκρως «ασπρόμαυρο» το Total Football με Πρέλεβιτς και πανηγυρισμούς από Θεσσαλονίκη

Από thessports.gr:Αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ θα είναι η εκπομπή «Total Football» της Κυριακής στο Open Beyond, ενόψει της επικείμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος απ' τους ασπρόμαυρους.
Πηγή: thessports.gr
Άκρως «ασπρόμαυρο» το Total Football με Πρέλεβιτς και πανηγυρισμούς από Θεσσαλονίκη

Καλεσμένος θα είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην εκπομπή, ενώ θα γίνουν απευθείας συνδέσεις με την Θεσσαλονίκη και τα πανηγύρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, θα είναι αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής Total Football.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης υποδέχεται στο στούντιο μία ηγετική μορφή της οικογένειας του ΠΑΟΚ, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, και μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο θα σχολιάσουν την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και το σημαντικό επίτευγμα του "δικέφαλου".

Παράλληλα, όπως κάθε Κυριακή, ο Πάνος Βόγλης και η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open θα μας παρουσιάσουν highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της Super League με έμφαση στη μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ο Τάσος Κάκος θα αναλύσει τις επίμαχες φάσεις της 29ης αγωνιστικής, ενώ θα προβληθούν και γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Όλα αυτά από τις 23:00 στην εκπομπή Total Football. Αν όμως, όπως αναμένεται, ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, το Open θα καλύψει τους πανηγυρισμούς των παικτών και των οπαδών του, από το σφύριγμα της λήξης του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και την απονομή του τροπαίου μέχρι τη στιγμή που το πούλμαν της ομάδας θα φτάσει στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης ώστε η πόλη να αποθεώσει τους νέους πρωταθλητές.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι αργά τη νύχτα, το Open θα δίνει ζωντανή εικόνα από τη φιέστα και από όλα τα μέτωπα των πανηγυρισμών, σε απευθείας σύνδεση με τους απεσταλμένους του καναλιού, Χριστίνα Βραχάλη και Γρηγόρη Ατρείδη και τους ανταποκριτές από τη Θεσσαλονίκη.

Total Football στις 23:00 στο OPEN

Διαβάστε ακόμη...