Σχίζας για τραυματισμό, προβλήματα, Κολοσσό και πρωτάθλημα!

Από sdna.gr:Η σεζόν για τον Σταύρο Σχίζα μπορεί να ολοκληρώθηκε μετά το σοβαρό του τραυματισμό στον ώμο, αλλά ο ίδιος μοιράστηκε τις σκέψεις του, με αφορμή το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου στη Θεσσαλονίκη (16.45).
Πηγή: sdna.gr
Σχίζας για τραυματισμό, προβλήματα, Κολοσσό και πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχει περάσει πλέον μια εβδομάδα από την επέμβαση που πραγματοποίησα στον ώμο. Τις πρώτες μέρες ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις, ειδικά στο κομμάτι του ύπνου, αλλά πλέον δεν νιώθω πόνο και περιμένω την επόμενη εβδομάδα όταν και θα αρχίσω θεραπείας για να βρούμε και πάλι το εύρος κίνησης και στη συνέχεια να αρχίσω ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Δίνουμε αύριο ένα παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, την προηγούμενη ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που θα δω ορισμένους φίλους μου από την παρουσία μου στο νησί, αλλά από την άλλη είμαι στεναχωρημένος που είναι ένα βήμα πριν από τον υποβιβασμό.

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακή ομάδα, απλά ήταν άτυχη σε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα δώσουν το 100% και θα πάρουν τη νίκη.

Αυτές τις ημέρες η Θεσσαλονίκη ζει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο την Κυριακή. Έχω πάει μια φορά στην Τούμπα και έμεινα ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι!

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος για το Πάσχα. Θα εκμεταλλευτώ τις μέρες που θα έχουμε κενές για να πάω στα Ιωάννινα, όπου μένει ο αδερφός μου. Μετά το χειρουργείο μου, άλλωστε, ήρθε να με δει και θέλω να του ανταποδώσω την επίσκεψη»!

Διαβάστε ακόμη...