«Έκπτωση λόγω ΠΑΟΚ στην Βαρβάκειο»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την απόφαση του να προσφέρει έκπτωση δύο ευρώ το κιλό στα αρνιά και στα κατσίκια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Έκπτωση λόγω ΠΑΟΚ στην Βαρβάκειο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την δέσμευση ότι αν κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα θα κάνει έκπτωση δύο ευρώ στην τιμή των αρνιών που θα διαθέσει : «Φυσικά και αληθεύει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσιρώνης κάνει προσφορά. Πρόπερσι έδωσα 100 αρνιά, σε εκπομπές στην τηλεόραση για την κατάκτηση του κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ. Μια ζωή ήμασταν με σκυμμένο το κεφάλι. Τώρα θα χαρούμε και εμείς και θα προσφέρουμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι στην Αθήνα έκπτωση 2 ευρώ στο κιλό, στα αρνιά και στα κατσίκια».

Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ: «Έφυγα 13 χρονών από τη Θεσσαλονίκη και ήρθα στην Αθήνα. Είμαι ΠΑΟΚ από μικρός, τον ακολουθούσα παντού. Πήραμε πολλές πίκρες από την ομάδα. Μετά από 34 χρόνια παίρνουμε μεγάλη χαρά με το σπαθί μας. Πέρσι κατάφεραν και μας το πήραν, ευκαιρία ζητούσαν. Αλλά μετά από 34 χρόνια, είναι δυνατόν να μην προσφέρω σ αυτή την ομάδα»;

Για το αν θα προσφέρει έκπτωση σε οπαδούς και άλλων ομάδων: «Μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. Αυτός είμαι εγώ. Όποιος μπαίνει μέσα στο μαγαζί, βλέπει παντού ΠΑΟΚ. Έχουν αυξηθεί οι οπαδοί μας στην Αθήνα. Δεν μασάμε πουθενά, πάμε παντού».

Για το τι λένε οι άλλοι πελάτες: «Λένε διάφορα. Μου λένε συνέχεια «ΠΑΟΚ ρε». Κοροϊδεύουν τις εκφράσεις μας, λες και όλοι αυτοί είναι από την Αθήνα. Εγώ είμαι από το Γαλλικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η μαμά μου ήταν στο Διοικητήριο, στην γειτονιά του Γιώργου του Κούδα. Έφυγα μικρός από το σπίτι. Όλα τα άλλαξα αλλά ομάδα όχι. Τον ΠΑΟΚ τον έχουμε σαν Θεό. Κάθε Κυριακή μέσα στο σπίτι γίνεται χαμός, όταν βλέπουμε τα παιχνίδια».

Για το πότε ήρθε τελευταία φορά στην Τούμπα: «Στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Έκανα αίτηση του χρόνου να πάρω διαρκείας. Μετά από όλα αυτά που γίνονται, η μόνη χαρά που μας έχει απομείνει είναι ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι να πάρουμε και το κύπελλο».

Για το αν έχει δουλειά: «Η μεσαία τάξη έχει φτωχύνει, κακά τα ψέματα. Δεν έχει δουλειά όπως παλιά. Περιμένει ο κόσμος να πέσουν οι τιμές και να έρθουν μετά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πλέον. Μια εβδομάδα το μήνα, πλέον, δουλεύουμε».

Διαβάστε ακόμη...