«Κορυφώνονται» οι ετοιμασίες στην Τούμπα

Από sdna.gr: Σε «πυρετώδεις» ρυθμούς κινούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό και τα όσα θα ακολουθήσουν...
Πηγή: sdna.gr
«Κορυφώνονται» οι ετοιμασίες στην Τούμπα

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά το παιχνίδι στη Λάρισα, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε να εστιάσουν στο αγωνιστικό κομμάτι και να αφήσουν απ' έξω στην παρούσα φάση κάθε κουβέντα περί... φιέστας, θέλοντας άπαντες να παραμείνουν προσηλωμένοι στο «τρίποντο» της νίκης που θα σημάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως είναι -ωστόσο- λογικό, οι επιτελείς του Δικεφάλου, από την πλευρά τους, προετοιμάζονται «πυρετωδώς» προκειμένου να είναι όλα έτοιμα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδος. Καθ΄όλη την διάρκεια της εβδομάδας, γίνονται διάφορες ετοιμασίες για να διαμορφωθεί κατάλληλα το γήπεδο της Τούμπας και να ξεκινήσει το... τελετουργικό της φιέστας.

Μια φιέστα με σεβασμό στο παρελθόν και στην ιστορία του ΠΑΟΚ με στόχο να... μνημονεύεται για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονται πολλές ώρες καθημερινά στο γήπεδο της Τούμπας για να ρυθμίσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, με το Σάββατο να θεωρείται η κομβική ημέρα... πρόβας πριν τα «αποκαλυπτήρια». Και μπορεί ο μεγάλος άτυχος να είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο, φιέστα χωρίς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ δεν... νοείται.

Μετά τη φιέστα στην Τούμπα, την τιμητική του θα έχει ο Λευκός Πύργος, εκεί όπου θα είναι συγκεντρωμένοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, περιμένοντας την αποστολή του Δικεφάλου προκειμένου όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια. Μάλιστα, υπάρχει και αίτημα για την εξασφάλιση άδειας για την τοποθέτηση γιγαντοοθόνης στον Λευκό Πύργο για να υπάρχει πρόσβαση στην εικόνα απ' όλους.

Διαβάστε ακόμη...