Κύπελλο: Δοκίμασαν το VAR ενόψει του τελικού

Από thessports.gr: Ο έμπειρος προπονητής ακαδημιών Ηλίας Μπέριος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν την έλευση του VAR στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, δηλώνοντας πως έγιναν «test events» με σκοπό να ενταχθεί η τεχνολογία στο παιχνίδι της 11ης Μαϊου.
Πηγή: thessports.gr
Κύπελλο: Δοκίμασαν το VAR ενόψει του τελικού

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν τελικά πραγματοποιήθηκαν δοκιμές του VAR: «Επιβεβαιώνω τις πληροφορίες. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη το γήπεδο της ΕΠΟ ήταν κλεισμένο γιατί γίνονταν test event για το VAR. Υπήρχαν βαν και κάμερες σε πύργους για καλύτερη ορατότητα. Υπήρχαν παιδικά και εφηβικά τμήματα που έκαναν δοκιμές».

Για το αν υπήρχαν διαιτητές στη διαδικασία: «Ήταν αρκετοί και από τη διαιτησία. Έκαναν μία προσομοίωση για να είναι έτοιμοι για τον τελικό, εφόσον αποφασιστεί. Έδειχναν ότι έχουν γνώσεις και το κατέχουν. Καθετί καινούριο θέλει χρόνο, θα υπάρξουν λάθη, αλλά γίνεται μια προετοιμασία, γιατί στην Ελλάδα αποφασίζουμε ξαφνικά κάτι μία μέρα και το εφαρμόζουμε χωρίς δοκιμή».

Για τη συμπεριφορά των παιδιών στους διαιτητές: «Όλοι οι προπονητές στις Ακαδημίες, μαθαίνουμε στους παίκτες ότι δεν πρέπει καν να πλησιάζουν τους διαιτητές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...