«Να είναι ήρεμοι από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο»

Από inpaok.com: Ο πρώην αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, μίλησε στο INPAOK για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (19/4 18:00), για τα final-4 που αγωνίστηκε, για τα λόγια που θα έλεγε στους παίκτες του Γιούρι Φιλίποφ, για την φετινή ομάδα, για το ποιες στιγμές του έμειναν αξέχαστες, αλλά και για την διαφαινόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
«Να είναι ήρεμοι από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ο ημιτελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτά του πρωταθλήματος. Είναι ένας αγώνας χωρίς να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά έχει σίγουρα το άγχος για την πρόκριση. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ το έχει δείξει ότι σε τέτοια ματς είναι πάντα έτοιμος. Έτσι πιστεύω ότι και πάλι θα κάνει αυτό που πρέπει!»

Για τα final-4 που αγωνίστηκε με την φανέλα του Δικεφάλου:

«Όσο για τα final-4 που έπαιξα με τον ΠΑΟΚ όλα είχαν το δικό τους καλό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει το κύπελλο σε νησί. Σύρος 2015, Ρόδος 2018. Ελπίζω τώρα πάλι να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Για το τι θα έλεγε στους παίκτες του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι:

«Να είναι ήρεμοι από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο και να έχουν το μυαλό τους στον αγώνα και όχι στην επόμενη μέρα. Ξέρουν όλα τα παιδιά τη πρέπει να κάνουν και το Σάββατο θα τους βλέπουμε να πανηγυρίζουν και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για την φετινή ομάδα:

«Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Εμένα μου άρεσε η ομάδα από την αρχή, αλλά δυστυχώς δεν έδειξε αυτό που πραγματικά έπρεπε να δείξει. Πάντως, απ' ότι φαίνεται μετά τις προσθήκες είναι σε καλό δρόμο».

Για την στιγμή που του έμεινε αξέχαστη:

«Ο τελευταίος τελικός του 2015, κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου το Παλατάκι είχε 10.000 κόσμο. Πραγματικά αξέχαστες στιγμές, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο υπήρχαν ξεχωριστές στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Παντακίδης μίλησε για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα:

«Είναι ένα όνειρο. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Περιμένω πως και πως την Κυριακή και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

Διαβάστε ακόμη...