Στοπ από Βασιλειάδη στους φιλάθλους των ομάδων που συμμετέχουν στο final -4 του βόλεϊ

Από sdna.gr: Tην απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ηρακλή και Φοίνικα για να παρακολουθήσουν το final four του βόλεϊ ανδρών, που θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα, αποφάσισε, έπειτα από εισήγηση της αστυνομίας ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης.
Πηγή: sdna.gr
Στοπ από Βασιλειάδη στους φιλάθλους των ομάδων που συμμετέχουν στο final -4 του βόλεϊ

Επίσης αποφάσισε την απαγόρευση κάθε είδους μετακίνησης των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αντιθέτως, όπως έχει ήδη γράψει το SDNA, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν τον δεύτερο ημιτελικό της ομάδας τους με αντίπαλο τον Αστέρα την επόμενη Πέμπτη στην Τρίπολη, ενώ και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους, την Κυριακή στη Λαμία.

Αναλυτικότερα ο κ. Βασιλειάδης αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων « ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ. 2015 – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ», που συμμετέχουν στους αγώνες Πετοσφαίρισης του FINAL FOUR της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19.04.2019 και το Σάββατο 20.04.2019 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Ιεράπετρας, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

sdna.gr κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21-04- 2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Περιστερίου, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. στην Τρίπολη, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2 ης αγωνιστικής των Ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.», ο οποίος θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη 25- 04-2019 και ώρα 16:00, στο Γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21-04-2019 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Διαβάστε ακόμη...