«Να μείνει για πάντα ο Σαββίδης!»

Από arenafm.gr: Στον Arena FM μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Ψαράς ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι ο Σαββίδης πρέπει να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Να μείνει για πάντα ο Σαββίδης!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ακαδημία που διατηρεί στην Πάτρα:

«Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται για ορισμένα πράγματα. Εγώ όσες φορές δοκίμασα να κάνω κάτι εκτός ποδοσφαίρου δεν τα κατάφερα. Η ακαδημία μου είναι ο Αχαϊκός στη Πάτρα, για παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 14 ετών. Εγώ έχω ιδρύσει την ακαδημία και ένας από τους προπονητές της ομάδας»

Για το πότε ήρθε τελευταία φορά στη Θεσσαλονίκη;

«Όταν με βράβευσε ο ΠΑΟΚ, πριν λίγα χρόνια. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν είναι αυτονόητο. Δεν το κάνουν όλες οι ομάδες. Μόνο αυτές που έχουν ευαισθησία και ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος και σε αυτό».

Για το αν θα είναι στη Τούμπα τη Κυριακή :

«Δεν το συζητάμε, φυσικά θα είμαι εκεί. Με έχουν ενημερώσει από τη Δευτέρα από την ΠΑΕ. Θα είμαστε όλα τα παιδιά μαζί εκεί, για να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα».

Για τη πορεία του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανε. Έχω δει όλα τα παιχνίδια από τη τηλεόραση. Έχει ένα πλήρες ρόστερ ο ΠΑΟΚ, αξιόλογους παίκτες και τη στόφα του πρωταθλητή. Απόλυτα δίκαια κερδίζει το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνει το νταμπλ. Για μένα είναι το φαβορί και για το κύπελλο. Υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πολύ αξιόλογοι. Απομένουν δυο παιχνίδια για τη κατάκτηση του κυπέλλου. Θα είναι πρωτόγνωρο, ξεκινάμε μια καινούργια εποχή τίτλων για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια».

Για το αν θυμάται τι γινόταν το 1985 πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και άλλαξαν τα πράγματα. Την εποχή εκείνη υπήρχε αγάπη για την ομάδα, για την οικογένεια, για την πατρίδα. Αυτό που απομένει πλέον είναι η αγάπη προς τη ομάδα και από κάποιους για την πατρίδα. Τέτοια εποχή το 1985, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που γινόταν. Ούτε ποιητής, ούτε ζωγράφος θα μπορούσε να αποτυπώσει το μεγαλείο του κόσμου του ΠΑΟΚ. Όλη η Θεσσαλονίκη ήταν στο πόδι, ήταν θέμα συζήτησης παντού. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μεγάλη ομάδα. Έχει, πλέον διοικητική σταθερότητα, γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα τμήματα και τις ακαδημίες. Όλο αυτό που χτίζεται είναι καταπληκτικό και γεμάτο υγεία. Όλα αυτά ξεκινούν από τη διοίκηση. Υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει σώσει τον ΠΑΟΚ. Μακάρι ο κύριος Σαββίδης να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ, γιατί εκπληρώνει όλα τα οράματα του κόσμου. Ξεκινάει μια νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ».

Για το πώς φαντάζεται τη Κυριακή:

«Πιστεύω ότι δεν θα μπορούμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον από το μεγάλο πάθος. Ότι και να δω, θα είναι κάτι που θα αποτυπώσω μέσα μου και θα το κρατήσω μέχρι την επόμενη φορά. Που θα είναι πολύ πιο σύντομα. Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα της εποχής μου. Ο ΠΑΟΚ οραματίζεται, έχει οικονομική επιφάνεια και πλέον το ποδόσφαιρο που είναι επαγγελματικό, βασίζεται πάνω στο χρήμα».

Για το πριμ που είχαν πάρει οι παίκτες του ΠΑΟΚ το 1985:

«Ήταν ανάλογα με τα λεπτά συμμετοχής του κάθε παίκτη. Το τελευταίο πράγμα που νοιάζει στους παίκτες είναι το πριμ. Αυτό που μένει στο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας είναι τα αποκόμματα των εφημερίδων, οι φωτογραφίες και αυτή η ικανοποίηση που νιώθω όταν μιλάμε μετά από τόσα χρόνια. Τα χρήματα είναι αέρας και φεύγουν. Αυτό που μένει είναι η ιστορία που έχεις γράψει σε κάθε ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...