Πρωταθλητής και στα δικαστήρια!

Από paok24.com: Μία ακόμα νίκη (στα χαρτιά) κατέκτησε ο Ολυμπιακός! Περήφανα και Πειραιώτικα! Αυτή τη φορά, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τους "ερυθρόλευκους" για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατοχυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ τους!
Πηγή: paok24.com
Πρωταθλητής και στα δικαστήρια!

Αφού πέρσι κέρδισε (στα δικαστήρια) τον ΠΑΟΚ και φέτος απέφυγε (στα δικαστήρια και πάλι) την αφαίρεση βαθμών για τα έκτροπα των οπαδών του στην Πάτρα, ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μία περήφανη νίκη (στα δικαστήρια εννοείται).

Συγκεκριμένα, ενώ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε τη συνέχιση του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός από το σημείο που αυτό διεκόπη, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και κατοχύρωσε το παιχνίδι υπέρ του, αφαιρώντας παράλληλα πέντε βαθμούς από τους "πράσινους"!

Εν κατακλείδι, άλλη μία περήφανη νίκη για τον Ολυμπιακό που κατά τα άλλα δεν ήθελε να διακοπεί το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά επιθυμούσε τη συνέχισή του όπως (περήφανα εννοείται) διατυμπάνιζαν οι άνθρωποι του, με τον κόσμο των Πειραιωτών να έχει κάθε δικαίωμα να είναι ξανά περήφανος για την κατάκτηση του... πρωταθλήματος δικαστηρίων, μετά από το πρωτάθλημα των εισιτηρίων, το πρωτάθλημα δευτέρου γύρου και το πρωτάθλημα... καλύτερου ποδοσφαίρου!

Διαβάστε ακόμη...