Ο Βιεϊρίνια και ο… Νορόνια

Από sfina.gr: Σε συζητήσεις βρίσκεται ο Αντρέ Βιεϊρίνια, με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου προκειμένου να πάρθει η καλύτερη δυνατή απόφαση για την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο παιχνίδι με την Λάρισα την περασμένη Κυριακή.
Πηγή: sfina.gr
Ο Βιεϊρίνια και ο… Νορόνια

Αρχικά ο Πορτογάλος δεν μπορεί να μπει άμεσα για επέμβαση, αφού ακόμα το γόνατο του είναι πρησμένο και θα περιμένει τουλάχιστον μια εβδομάδα προκειμένου να ξεπρηστεί, για να γίνει μια νέα εξέταση από τον γιατρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα.

Δεν αποκλείεται ο Βιεϊρίνια να «ακολουθήσει» τον δρόμο του Ζοσέ Μαουρίσιο και να κάνει την επέμβαση στην Πορτογαλία, στον φημισμένο γιατρό Ζοσέ Κάρλος Νορόνια. Ο Νορόνια θεωρείται από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς στον κόσμο με εξειδίκευση στους τραυματισμούς στο γόνατο ενώ έχει στο παρελθόν χειρουργήσει ξανά τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικεφάλου, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο, παράλληλα και άλλους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Φαλκάο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πέπε.

Τις επόμενες μέρες θα παρθεί η οριστική απόφαση για την εγχείιση αλλά και την συνέχεια της αποθεραπείας του Αντρέ Βιεϊρίνια που θέλει να μείνει κοντά στους συμπαίκτες του έως το τέλος της σεζόν και στην συνέχεια να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

 

Διαβάστε ακόμη...