Ο ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα και οι διαπραγματεύσεις που θυμίζουν Eurogroup!

Από paok24.com: Από την πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε με την περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα, το 2016, έχει... ταλαιπωρηθεί αρκετά. Τόσο στη μεταγραφή του, όσο και στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ, ο Βαρέλα και οι διαπραγματεύσεις που θυμίζουν Eurogroup!

Στην όλη ταλαιπωρία βέβαια, έχει μεγάλη ευθύνη κι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ και το 2016 και τώρα...

Στο τέλος της σεζόν 2015-2016, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση στόπερ και ο τότε τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, στρέφεται στην περίπτωση του αρχηγού της Στεάουα Βουκουρεστίου, Φερνάντο Βαρέλα.

Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητά ο ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο που είχε με τη Στεάουα, είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και η περίπτωση του, ήταν μέσα στο οικονομικό πλαίσιο της ομάδας.

Η όλη υπόθεση «διαρρέει» τότε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, στα μέσα του Ιουνίου του 2016 κι έκτοτε, ρόλο πρωταγωνιστή στο θέμα, αναλαμβάνει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι. Τα «ήξεις-αφήξεις» είναι σχεδόν καθημερινά κι εκεί που τη μία μέρα, η μεταγραφή τελειώνει, την επομένη χαλάει.

Στον ΠΑΟΚ ήθελαν τον Βαρέλα στην αρχή της προετοιμασίας, προκειμένου να ενσωματωθεί το δυνατόν γρηγορότερα στο καινούργιο του περιβάλλον και να βοηθήσει την ομάδα, από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά το σίριαλ που ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου, ολοκληρώνεται στις 23 Ιουλίου του 2016, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος καλό, όλα καλά τότε, τέλος καλό όλα καλά και τώρα;

Για το τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, ενημερωθήκατε νωρίς σήμερα, μέσα από το PAOK24. Τότε, «αγκάθι» στη συμφωνία για αρκετό καιρό, αποτελούσε ο Τζίτζι Μπεκάλι, τώρα, ο Πορτογάλος ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πάουλο Τεξέιρα.

Η διάθεση των δύο πλευρών (ΠΑΟΚ-Βαρέλα) για συνέχεια της συνεργασίας είναι δεδομένη, αλλά η εκκρεμότητα με τον ατζέντη δεν είναι μικρή.

Όποτε ο ΠΑΟΚ κάθεται στο «τραπέζι» για θέμα που έχει να κάνει με τον Βαρέλα, οι διαπραγματεύσεις θυμίζουν... Eurogroup. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει «μνημόνιο» συνεργασίας και αυτήν τη φορά, όπως έγινε το καλοκαίρι του 2016 ή αν οι δύο πλευρές, θα συνεχίσουν σε δρόμους χωριστούς.

Διαβάστε ακόμη...