«Πάγωσαν» προσωρινά οι συζητήσεις για Ολιβέιρα

Από sfina.gr: Το θέμα με τον Σέρζιο Ολιβέιρα είναι εξαιρετικά απλό, αλλά ταυτόχρονα και σύνθετο...
Πηγή: sfina.gr
«Πάγωσαν» προσωρινά οι συζητήσεις για Ολιβέιρα

Απλό είναι υπό την έννοια ότι κατά τα φαινόμενα έχουν ξεκαθαρίσει τα δεδομένα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία και το περιβάλλον του παίκτη, οι συνομιλίες του ΠΑΟΚ με την διοίκηση της Πόρτο για τον Ολιβέιρα «πάγωσαν» προσωρινά.

Η Πόρτο μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσει εάν θέλει να κρατήσει τον Ολιβέιρα ή όχι. Ακόμα είναι ρευστή η κατάσταση στο ρόστερ της, αφού εκτός του Μεξικανό Έκτορ Ερέρα από τους βασικούς χαφ μπορεί να φύγει και ο Ντανίλο Περέιρα.

Εάν η Πόρτο καλέσει πίσω τον Ολιβέιρα αυτός θα επιστρέψει, γιατί εκεί έχει μεγαλύτερη προβολή. Εάν θέλει να τον δώσει πάλι δανεικό ή με μεταγραφή ο 26χρονος χαφ θα πιέσει για να μείνει στον ΠΑΟΚ, αφού είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες στην Τούμπα. Έτσι έχουν τα πράγματα και τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση...

Σύνθετο είναι το θέμα, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει να καταρτίσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για την νέα χρονιά τον Ιούνιο με εκκρεμότητες τόσο σημαντικές όπως η παραμονή ή όχι του Ολιβέιρα. Από την άλλη, βέβαια, είναι παράλογο να καταβάλει τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Συνεπώς παράλληλα με την αναμονή για την κατάληξη της υπόθεσης Ολιβέιρα ο Μάριο Μπράνκο θα εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές λύσεις για το «οχτάρι» που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ενόψει της προοπτικής συμμετοχής του σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...