Κατεβαίνει στην εκλογές ο Κούδας!

Από inpaok.com: Στον στίβο της πολιτικής «μπαίνει» ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, που θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στις επερχόμενες εκλογές.
Πηγή: inpaok.com
Κατεβαίνει στην εκλογές ο Κούδας!

Την υποψηφιότητα του «Μεγαλέξανδρου» με τον συνδυασμό «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», ανακοίνωσε ο κ. Ορφανός, μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου.

Ο Γιώργος Κούδας είπε:

«Με αυτά που μου έχει πει ο Γιώργος έχω πειστεί. Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής. Έχω μάθει να δουλεύω, έχω ζήσει τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζω την πόλη από τα παιδικά μου χρόνια που έζησα στην Ολυμπιάδος. Όταν αυτή η ομάδα αρχίσει να λειτουργεί με δήμαρχο τον Γιώργο θα κάνω ότι μπορώ για να βελτιώσω την πόλη», είπε ο κ Κούδας για την πρόκληση – πρόσκληση όπως είπε που δέχτηκε από τον Γιώργο Ορφανό.

Για το γήπεδο της Τούμπας αναφέρθηκε μάλιστα:

«Είμαστε ιδιαίτερα θετικοί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον δικό του σύγχρονο χώρο», είπε ο κ Ορφανός, με τον κ Κούδα να συμπληρώνει πως «θα γίνει ένα στολίδι για την πόλη».

«Σε τελική μορφή, θα δείτε το πρόγραμμα μας αλλά και το σύνολο του συνδυασμού στις 5 Μαΐου, ο πολίτης θα έχει τρεις βδομάδες για να κάνει την τελική επιλογή» τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός

Διαβάστε ακόμη...