To… deja vu του αρχηγού!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα, αφού κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη, ρήξη χιαστού αλλά και μηνίσκου.
Πηγή: inpaok.com
To… deja vu του αρχηγού!

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, θα αναγκαστεί να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων και όπως είναι φυσικό ο Πορτογάλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βιεϊρίνια καλείται να περάσει τον… Γολγοθά ενός σοβαρού τραυματισμού, καθώς όταν αγωνιζόταν στην Βόλφσμπουργκ, σε έναν αγώνα Κυπέλλου με την Άαλεν στις 23 Σεπτεμβρίου του 2013 υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, ενώ τώρα υπέστη στο δεξί.

Τότε ο Βιεϊρίνια είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 199 ημερών, με την επιστροφή του να γίνεται στις 10 Απριλίου του 2014.

Ο κοινός… γνωστός με Μαουρίσιο

Την αποκατάσταση του τραυματισμού του τότε ο Βιεϊρίνια την είχε εμπιστευτεί στον Χοσέ Κάρλος Νορόνια, που εγχείρησε πρόσφατα τον έτερο μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μαουρίσιο, για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού, που υπέστη ο Βραζιλιάνος μέσος.

«Θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου στους δύσκολους μήνες που πέρασα και στον γιατρό μου, τον Δόκτωρ Νορόνια, ο οποίος ανέλαβε την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω ρυθμό, αλλά δεν βιάζομαι. Ξέρω πως θα τα καταφέρω…», σημείωνε σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...