Βαρομετρικό χαμηλό, το ποτήρι ξεχειλίζει

Δεν πέρασαν παρα λίγες ώρες και οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ δικαίωσαν την τοποθέτηση του Basketplus. Οι βολές στους παίκτες ήταν ένθεν και ένθεν ευθείες, γιατί απλά έπρεπε να βρεθούν (πάλι) τα εύκολα θύματα. Κι όμως...
Πηγή: basketplus.gr
Βαρομετρικό χαμηλό, το ποτήρι ξεχειλίζει

Ορισμένοι «κακοί» παίκτες έκαναν αποχή από την σημερινή προπόνηση. Τι περίεργο...; Και το πιο περίεργο είναι οτι οι Γκάρετ, Χάτσερ που απείχαν, ήταν δύο από τους τρεις που στις ημέρες του τελικού κυπέλλου έλαβαν καλά χρήματα από την βοήθεια Σαββίδη. Πέρασε όμως από τότε αρκετός καιρός, δεν ξαναπληρώθηκαν, ήταν η σειρά άλλων και έτσι... αποχή.

Φυσικά και οι τελευταίες εμφανίσεις τους δεν μπορεί παρά να συνδυάζονται με τα οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα είχαν ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα οτι αν δεν πληρωθούν, δεν θα κατέβουν στις προπονήσεις. Θα είναι προφανώς αποχή διαρκείας...

Η ΚΑΕ αναζητά λύση, περιμένει από την μια και μοναδική πλευρά η οποία μπορεί να στηρίξει, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν οτι τους δύο παίκτες μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι. Γίνεται φανερό οτι η ομάδα βρίσκεται και πάλι προ αδιεξόδου, το αν και ποιοί θα παίξουν στο επόμενο ματς με τον Κολοσσό, είναι πλέον αδιάφορο και απλά μένει το πως θα τελειώσει το βάσανο φέτος, μια και θα ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί οτι με το τέλος της χρονιάς είναι πιθανό να γίνουν και προσφυγές, είτε από νυν οπαίκτες, είτε από κάποιους που αποχώρησαν μέσα στην χρονιά. Ούτε καν ο Καναδός Κλάσεν δεν έχει εξοφληθεί... Άλλωστε ορισμένοι Έλληνες μέχρι και τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο έπαιρναν χρήματα για να εξοφληθούν την περίοδο 2017-18. Ή μέλη του σταφ που έχουν λαμβάνειν 10 μήνες από πέρσι... Αλλά στόχος ήταν το κύπελλο και η επόμενη φάση στο BCL.

Την σημερινή αποχή των δύο Αμερικανών συζητούσαν και οι υπόλοιποι παίκτες . Τι έλεγαν; «Τα δύο παιδιά θα προπονηθούν μόνο όταν εξοφληθούν. Και αν επιστρέψουν πληρωμένοι, εμείς που είμαστε πίσω τι κάνουμε;». Κάποιοι άλλοι (ξένοι) δεν θέλουν να ακουν για εξωτερικές βοήθειες, άλλοι το... έριξαν στο τρελλό, φωνάζοντας ΠΑΟΚτσήδια συνθήματα που έχουν να κάνουν με την «φτώχια».

Την προηγούμενη φορά τα στελέχη της ΚΑΕ παρακαλούσαν τους παίκτες να μνην επαναλάβουν την ολική αποχή τους, πείθοντας με την παρουσία ανθρώπων από το ποδόσφαιρο, το βόλει... Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, τότε υπήρχαν και τα ματς με την ΑΕΚ για το BCL. Τώρα... τίποτε. Άπαντες έχουν φτάσει στα όρια τους, δύο τρεις φορές ο Παπαθεοδώρου έθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση, αλλά δεν έγινε δεκτή, ίσως τελικά ήρθε η ώρα να θέσουν και άλλοι τις παραιτήσεις τους στον Θανάση Κατσαρή.

Και που τόλμησαν κάποιοι να κάνουν λόγο για μικρό μπάτζετ την επόμενη σεζόν είναι... πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά στον αφανισμό, αλλά το σύστημα παραμένει ακίνητο. Η μόνιμη απορία... Αν η ΠΑΕ δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα και αν ο κόσμος δεν περίμενε το νταμπλ θα υπήρχε ενδιαφέρον για αυτά που γίνονται στο «Παλατάκι»;

* Αυτή την φορά η ΚΑΕ δεν πρόσθεσε τους... «προληπτικούς λόγους» στην ενημέρωση για Γκάρετ, Χάτσερ. Απλά δεν πρόσθεσε ΤΙΠΟΤΕ. Ελεύθερος ο κάθε ένας να υποθέσει τους λόγους για τους οποίους δεν προπονήθηκαν.

Διαβάστε ακόμη...