Θα… φωτίσει η Τούμπα!

Μπορεί η στέψη του ΠΑΟΚ να πήρε… αναβολή για μια εβδομάδα, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει να γίνονται ετοιμασίες για την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται φαντασμαγορική όπως αρμόζει άλλωστε στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Θα… φωτίσει η Τούμπα!

Οι ετοιμασίες, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει και χαρακτηριστικό είναι το έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και κάνει αναφορά σε «έγκριση καύσης πυροτεχνημάτων», δίπλα και μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, την Κυριακή 21/4.

H άδεια αφορά την εναέρια κυκλοφορία εκείνη την ώρα, καθώς όπως αναφέρει το έγγραφο, τα πυροτεχνήματα θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης!

To σχετικό έγγραφο αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: «’Εγκριση καύσης Πυροτεχνημάτων»

1.- Εγκρίνεται η καύση πυροτεχνημάτων , την Κυριακή 21-4-2019 από 21:00 έως 22:30, διάρκειας 5′. Η ρίψη Θα γίνει από την ταράτσα του Δεύτερου Γυμνασίου Ανω Τούμπας και μέσα από το γήπεδο του Σταδίου του ΠΑΟΚ (Τούμπα). Τα πυροτεχνήματα Θα ανέλθουν σε ύψος 150 μέτρων από το σημείο εκτόξευσης.

2.- Η άδεια αναφέρεται μόνον στην ασφάλεια των πτήσεων, στη Ζώνη κυκλοφορίας του Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης.

3 – Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, ο αρμόδιος πυροτεχνουργός, 10 λεπτά πριν την έναρξη της καύσης και μετά το πέρας αυτής, να επικοινωνήσει με τον Πύργο Ελέγχου του Αεροδρομίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», τηλ., 2310/985622 και εναλλακτικά στο τηλ 23101985366 για την σχετική έγκριση».

Δείτε και την σχετική φωτογραφία:

 

Διαβάστε ακόμη...