Ο Λάμπρου φάρος για τον ΠΑΟΚ

Από forza: Ο ΠΑΟΚ τον είχε αγοράσει από τον Ηρακλή, τον είχε δώσει δανεικό στον Πανιώνιο για ενάμιση χρόνο, αλλά χωρίς να μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να εξελιχτεί.
Πηγή: forza
Ο Λάμπρου φάρος για τον ΠΑΟΚ

Αυτό έγινε στην Ολλανδία, όπου δόθηκε το καλοκαίρι δανεικός ο Λάζαρος Λάμπρου και ουσιαστικά άλλαξε επίπεδο!

Ο 21χρονος επιθετικός από την Κατερίνη, μετρά φέτος 8 γκολ και 8 ασίστ σε 24 αγώνες με την φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ και έχει αρχίσει να ανεβάζει την χρηματιστηριακή του αξία, με αποτέλεσμα να σκέφτονται στον ΠΑΟΚ να του κάνουν καινούριο συμβόλαιο.

Ο Λάμπρου έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και ο ΠΑΟΚ θέλει να του κάνει επέκταση, ανεβάζοντας και τη ρήτρα, που σήμερα είναι στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνεχίζει αυτές τις εμφανίσεις στην Ολλανδία, ίσως η ρήτρα να αποδειχτεί και μικρή!

Το παράδειγμα του Λάμπρου είναι και «οδηγός» για τον ΠΑΟΚ, που όπως έχει αποκαλύψει η FORZA, προσπαθεί να κλείσει μία συνεργασία με πορτογαλική και μία με ελβετική ομάδα (επιπέδου Φορτούνα Σιτάρντ και οι δύο), προκειμένου να στέλνει εκεί με δανεισμό τους νεαρούς του παίκτες, κυρίως τα παιδιά, που τελειώνουν από την Κ19.

Σε ένα πιο προηγμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αυτά τα παιδιά θα μπορούν προφανώς να εξελιχτούν και να αποκτήσουν υπεραξία.

Διαβάστε ακόμη...