Αναζητείται ο νέος αρχηγός

Από sfina.gr: Ο τραυματισμός και του Βιεϊρίνια αναπροσαρμόζει αναπόφευκτα τα μεταγραφικά πλάνα για το καλοκαίρι.
Πηγή: sfina.gr
Αναζητείται ο νέος αρχηγός

Μετά τους τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο ήταν δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει για «εξάρι». Τώρα, πλέον, έχει ανάγκη και από αριστερό μπακ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ταλαντούχος, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ο βαθμός ανταπόκρισής του σε υψηλές απαιτήσεις.

Είναι άγνωστο εάν ακόμα και ψυχολογικά «αντέχει» στην πίεση του βασικού και αναντικατάστατου. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι δεν μπορεί μόνος του να βγάλει όλη την σεζόν, γιατί ο Τόσκα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν.

Άρα, πλέον, "εξάρι" και αριστερός μπακ είναι οι βασικές προταιρεότητες και ο Μάριο Μπράνκο... τρέχει και δεν φτάνει για να βρει τους κατάλληλους. Οι επιλογές θα κρίνουν πολλά για την δομή της ομάδας στην νέα σεζόν, αφού ο Βιεϊρίνια και ο Μαουρίσιο ήταν οι στυλοβάτες της πορείας πρωταθλητισμού.

Επίσης, θα λείψει πολύ και η φυσιογνωμία του Βιεϊρίνια στα αποδυτήρια. Αναζητείται παίκτης με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα τον αντικαταστήσει στους επόμενους έξι μήνες και θα γίνει ο νέος αρχηγός που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύσκολη είναι η αποστολή του Μπράνκο.

Διαβάστε ακόμη...