Τι παίζει με απονομή!

Από inpaok.com: Μια ιστορική εβδομάδα ξεκινά σήμερα για τον ΠΑΟΚ και η σκέψη όλων βρίσκεται ήδη στο ματς της προσεχής Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Τι παίζει με απονομή!

Εκεί, όπου ο Δικέφαλος χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο χαρακτήρας φιέστας που τη διέπει, έχει ξεσηκώσει εδώ και καιρό τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα να κατακτά τον τίτλο.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι σίγουρο ότι θα εξαφανιστούν με το ξεκίνημα της διάθεσής τους, η οποία αναμένεται να γίνει με την ίδια διαδικασία των προηγούμενων εντός έδρας παιχνιδιών του ΠΑΟΚ, δηλαδή ηλεκτρονικά. Αν υπολογίσουμε τα διαρκείας, περίπου 7.000 εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία.

Αναφορικά με την απονομή του τροπαίου, εφόσον ο Δικέφαλος πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία, αυτό είναι κάτι για το οποίο η ΠΑΕ θα βρεθεί σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή.

Ο Δικέφαλος αναμένεται να καταθέσει σχετικό αίτημα στο Δ.Σ. της Super League το μεσημέρι της Τρίτης (16/4), να βρίσκεται το τρόπαιο στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, και εφόσον έρθει έστω ο ένας απαιτούμενος βαθμός, να γίνει η απονομή και η φιέστα με το σφύριγμα της λήξης.

Σε περίπτωση που η Λίγκα αρνηθεί να ανταποκριθεί στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα ληφθεί απόφαση για τις πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν την Κυριακή (21/4), εφόσον έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από το καταστατικό του συνεταιρισμού δεν προβλέπεται να βρίσκεται το τρόπαιο στο γήπεδο, πριν να είναι μαθηματικά ξεκάθαρο το ποια ομάδα το κατακτά.

Δεδομένου των συνθηκών όμως, δεν αποκλείεται η Super League να δεχθεί το σχετικό αίτημα του ΠΑΟΚ και το πάρτι για το πρωτάθλημα να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή!

Διαβάστε ακόμη...