Λάρισα - Θεσσαλονίκη: Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια επισκίασε τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε όρεξη για πολλά, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ στη Συνέντευξη Τύπου ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τον αρχηγό της ομάδας καθ΄οδόν για Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
Λάρισα - Θεσσαλονίκη: Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια επισκίασε τα πάντα στον ΠΑΟΚ

Με το δείκτη του σκορ στο 0-0, Λάρισα και ΠΑΟΚ αποχώρησαν για την ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά ήταν ξεκάθαρο πως στις τάξεις του Δικεφάλου υπήρχε έντονη κινητικότητα. Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε «παγώσει» τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πιο δυσάρεστο γεγονός του «τελικού», αυτό της απώλειας του Πορτογάλου.

Το τελικό αποτέλεσμα στο AEL FC Arena πέρασε άμεσα σε δεύτερη μοίρα, άλλωστε ο ΠΑΟΚ μοιάζει μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχει πλέον την ευκαιρία να το «σφραγίσει» στο... σπίτι του, με τον κόσμο στο πλευρό του. Το καταλάβαινε κανείς από την Συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, χωρίς διάθεση να μιλήσει αγωνιστικά και να σταθεί στο παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου ξεκαθάρισε από την αρχή πως η στεναχώρια του είναι σαφώς μεγαλύτερη για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια παρά για το αποτέλεσμα. Μπορεί η ισοπαλία να έφερε απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο, το σημαντικό για εκείνον ήταν ο τραυματισμός του Πορτογάλου. Ενός ποδοσφαιριστή παράδειγμα για το σύνολό του. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στον φετινό ΠΑΟΚ.

Ο 50χρονος προπονητής προσπάθησε να εμψυχώσει μέσα από λόγια καρδιάς τον Βιεϊρίνια, στέλνοντας το μήνυμα πως και αυτά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και όταν η ατυχία σου «χτυπάει» την πόρτα, θα πρέπει να φανείς δυνατός.

Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα και κατά την διάρκεια της αποχώρησης της ομάδας από το γήπεδο, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών να στέκονται στις δηλώσεις τους στον τραυματισμό του αρχηγού τους. Στο αρχικό πλάνο του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε η σκέψη για στάση στα Τέμπη, ωστόσο, στο άκουσμα πως οι φίλοι του Δικεφάλου βρίσκονται ήδη στο μνημείο των έξι αδικοχαμένων οπαδών της οικογενείας, οι «ασπρόμαυροι» έκριναν πως ήταν χρέος τους να βρεθούν εκεί, μαζί τους. Κάτι που έγινε...

Από τα Τέμπη μέχρι και το Μακεδονίας Παλλάς -που ήταν ο τελικός προορισμός- το ταξίδι πραγματοποιήθηκε μετ' εμποδίων καθώς σε όλα τα διόδια υπήρχαν μπλόκα από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήθελαν να εμψυχώσουν την αποστολή, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Κυριακή και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Σημείο αναφοράς ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, το όνομα του οποίου ακούστηκε αρκετές φορές, παρά το γεγονός πως ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε επιστρέψει νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν πως είναι και θα είναι στο πλευρό του...

Διαβάστε ακόμη...