Όλοι δίπλα στον Βιεϊρίνια - «Περαστικά αρχηγέ! Θα παίξουμε για σένα» (pics)

Aπό sdna.gr: Αγωνία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με όλους τους παίκτες να είναι στο πλευρό του αρχηγού του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Όλοι δίπλα στον Βιεϊρίνια - «Περαστικά αρχηγέ! Θα παίξουμε για σένα» (pics)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, δείχνοντας να πονάει έντονα και άπαντες στους ασπρόμαυρους "πάγωσαν".

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έκαναν λόγο για κάκωση στο γόνατο, ενώ υπάρχει ανησυχία πως έχει πειραχτεί ο χιαστός, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Όλοι στην ομάδα βρίσκονται στο πλευρό του Πορτογάλου και μετά τους Ολιβέιρα και Βέρνμπλουμ, σπεύδουν να στείλουν τις δικές τους ευχές για περαστικά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πέλκας έγραψε: "Όλοι για σένα την άλλη Κυριακή. Περαστικά αρχηγάρα μου". Ο Δημήτρης Λημνιός με τη σειρά του ανέφερε: "Περαστικά υπερπαίκτη", ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έγραψε: "Περαστικά αρχηγέ. Είμαστε όλοι δίπλα σου, γρήγορα κοντά μας".

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο και τους πρώην συμπαίκτες του, γράφοντας σε ποστ της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ: "Μείνε δυνατός αρχηγέ".

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μέσω δηλώσεων έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον αρχηγό της ομάδας.

Δείτε τα σχετικά ποστ:

 

Διαβάστε ακόμη...