Αποθεώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε Τέμπη και Μάλγαρα! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Από thessnews.gr: Ιδιαίτερες στιγμές έζησαν χθες οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τους φίλους της ομάδας να παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους και να τους αποθεώνουν στα Τέμπη αλλά και στα Μάλγαρα.
Πηγή: thessnews.gr
Αποθεώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε Τέμπη και Μάλγαρα! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χθες το βράδυ στο μνημείο των Τεμπών για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του Δικεφάλου, ενώ όταν έφτασε και η αποστολή των «ασπρόμαυρων», γνώρισε την απόλυτη αποθέωση.

Ο ΠΑΟΚ ίσως χθες να μην πήρε βαθμολογικά το πρωτάθλημα, ωστόσο ο κόσμος του Δικεφάλου βρέθηκε κανονικά στο ραντεβού, το οποίο ήταν στο σημείο των Τεμπών και στο μνημείο για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του Δικεφάλου.

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» ήταν ένα από τα συνθήματα που κυριάρχησε από τον κόσμο του Δικεφάλου, όπως και το «νά τοι, νά τοι οι πρωταθλητές» προς τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρόμοιο σκηνικό σημειώθηκε και λίγο αργότερα, στα διόδια των Μαλγάρων.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έστησαν νέο... μπλόκο και σταμάτησαν το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου, αποθεώνοντας τους παίκτες, ζητώντας τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος της επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς σε Τέμπη και Μάλγαρα:

Δείτε φωτογραφίες ...

Διαβάστε ακόμη...