Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια: «Αντρέ, σε περιμένει ο τίτλος» (pic)

Από sdna.gr:Με ένα τρομερό μήνυμα η σύζυγος του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τοποθετήθηκε στα Social Media, για τον τραυματισμό του Πορτογάλου. Οι αναμνήσεις της επιστροφής και ο λόγος που κράτησε!
Πηγή: sdna.gr
Το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια: «Αντρέ, σε περιμένει ο τίτλος» (pic)

Αν ένας άνθρωπος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αυτή είναι σίγουρα η σύζυγος του, Βάσω Βεργίδου. Ο τραυματισμός του Πορτογάλου, δεν «πάγωσε» μόνο τους άνθρωπους του ΠΑΟΚ, αλλά και την οικογένειά του, με την σύζυγο του να του στέλνει το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα, σημειώνοντας σχετικά:

«25/8/2018 ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκεί πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες «το χουμε» και το είχες πάντα, σε κάθε ματς! Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονιά!

Όλος κόσμος είναι δίπλα σου ξέρει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Αντρέ εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει !!! Γύρισες για αυτό, μας το είπες ,και το έκανες... Σε αγαπώ!».

Μάλιστα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, απάντησε στο μήνυμα της συζύγου του, σημειώνοντας: «Για αυτό σε αγαπώ τόσο πολύ. Πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα και αυτά θα τα περάσουμε μαζί ως πάντα, σε λατρεύω τόσο πολύ».

Με την Βάσω να σηκώνει εκ νέου το γάντι, λέγοντας: «Δεν μας γονατίζει τίποτα».

Διαβάστε ακόμη...