Έρχεται ο ατζέντης του Βαρέλα!

Aπό inpaok.gr : Μπορεί όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα (και φυσιολογικά) στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λάρισα (14/4, 19:00) που μπορεί να δώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο, ωστόσο οι εξελίξεις «τρέχουν» σε όλα τα μέτωπα.
Πηγή: inpaok.gr
Έρχεται ο ατζέντης του Βαρέλα!

Ένα από αυτά είναι και το ζήτημα του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα. Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, και υπάρχει η διάθεση από τον Δικέφαλο να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα, στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί το προσεχές διάστημα ο εκπρόσωπος του Καποβερντιανού αμυντικού, όπου και θα συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου των δυο πλευρών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αφού έχει εκφραστεί από καιρό η αμοιβαία διάθεση να συνεχίσουν… μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο ατζέντης του Βαρέλα αναμένεται να βρεθεί στην πόλη μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό (21/4, 19:00), όπου είναι πιθανό να γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εφόσον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου φύγει νικήτρια από τον Θεσσαλικό κάμπο.

Διαβάστε ακόμη...