«Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει...»

Από paok24.com: Στην κακή επιθετική εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της betshop Basket League.
Πηγή: paok24.com
«Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι αυτή που πρέπει...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε ανταγωνιστικοί, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην επίθεσή μας, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση.

Εκτός από κάποια ανοιχτά σουτ που δημιουργήσαμε και χάσαμε, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να χτυπήσουμε σε κάποια πλεονεκτήματα που θεωρητικά θα μπορούσαμε να είχαμε. Για αυτόν τον λόγο στο τελευταίο δεκάλεπτο άνοιξε η διαφορά, καθώς ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε κάποια σουτ τριών πόντων και κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».

Για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και αν αυτά αποσυντόνισαν τον ΠΑΟΚ: «Είναι 13 Απριλίου. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα από τις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε οι αντοχές έχουν μειωθεί πάρα πολύ για τα παιδιά. Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία όπως η σημερινή με τα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι ξανά κανονική ομάδα, βρίσκεις τη φόρμα σου και έχεις την αποτελεσματικότητα που πρέπει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι που ουσιαστικά το έχεις χαμένο. Αυτό συνέβη σήμερα. Προσπαθήσαμε, αλλά η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει.

Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά είναι μια κορεσμένη κατάσταση, η οποία επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι εύκολο για εμάς να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Προσπαθούμε, όμως, δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον ρυθμό της στα playoffs για να τελειώσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο».

Διαβάστε ακόμη...