H επανεμφάνιση του Καρέλη!

Από inpaok.com: Μια επιστροφή έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον τελικό... πρωταθλήματος κόντρα στην Λάρισα, αφού στις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται μετά από αρκετό διάστημα ο Νίκος Καρέλης.
Πηγή: inpaok.com
H επανεμφάνιση του Καρέλη!

Ο Έλληνας επιθετικός είδε το όνομα του ξανά σε μια αποστολή, περίπου τρεις μήνες μετά την τελευταία του συμμετοχή με τα «ασπρόμαυρα».

Στην ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος με την Παναχαϊκή στην Τούμπα (22/1), ο Νίκος Καρέλης είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι αντί του Τσούμπα Άκπομ, παίρνοντας 17 λεπτά συμμετοχής στον νικηφόρο επαναληπτικό.

Τελευταία φορά μάλιστα που βρέθηκε στην αποστολή, χωρίς όμως να αγωνιστεί, ήταν και πάλι για τον θεσμό του Κυπέλλου στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την φάση των «8», όταν και οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-1 (6 Φεβρουαρίου).

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Νίκος Καρέλης είδε από τον πάγκο την αγχωτική νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1, στις 30 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της, εξ αναβολής, 15ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε ακόμη...