«Όνειρο ή πραγματικότητα; Όνειρο που έγινε πραγματικότητα!» (pics)

Από paok24.com: Η απόφαση τους να έρθουν στη Θεσσαλονίκη, η εμπειρία του γηπέδου της Τούμπας που θα τους μείνει αξέχαστη, η «ανοιχτή» πρόσκληση στους φίλους του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν στην Ρουμανία και τα μηνύματα στους Ράζβαν Λουτσέσκου και Φερνάντο Βαρέλα.
Πηγή: paok24.com
«Όνειρο ή πραγματικότητα; Όνειρο που έγινε πραγματικότητα!» (pics)

Μία παρέα από την Ρουμανία οι «Alcoholic Supporters» της ομάδας Φάρουλ Κονστάντσα, πήραν την απόφαση να επισκεφτούν την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά μία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

Η επιθυμία τους έγινε πράξη την περασμένη Κυριακή, όταν βρέθηκαν στις εξέδρες της Θύρας 4 του γηπέδου της Τούμπας από όπου και είδαν την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λαμίας.

Οι ίδιοι ενθουσιασμένοι και εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο δε σταμάτησαν να τραγουδούν μαζί με τους φίλους του ΠΑΟΚ!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, περίμεναν με ανυπομονησία για να φωτογραφηθούν με τον συμπατριώτη τους Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και με τον Φερνάντο Βαρέλα που τα προηγούμενα χρόνια πέρασε από την χώρα τους ως παίκτης.

Το PAOK24 εντόπισε τον Dragos Mocanu, μέλος των «Alcoholic Supporters» ο οποίος δέχτηκε με χαρά να μας μιλήσει για τα όσα έζησαν οι ίδιοι και οι υπόλοιποι φίλοι του που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

«Η Ρουμανία έχει μία πλούσια παράδοση στο ποδόσφαιρο. Εμείς τυγχάνει να παρακολουθούμε ελληνικά παιχνίδια από το 1995 όταν και ιδρύθηκε το γκρουπ μας.

Στις 6 Απριλίου αναχωρήσαμε από την Κονστάντσα και φτάσαμε στην Καβάλα, περίπου 1,5 μέρα μετά. Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα, με πολλά παιδιά, καλούς ανθρώπους και πάρα πολλούς φανατικούς υποστηρικτές ομάδων.

Ξέραμε ότι το ματς ξεκινούσε στις 19:30, αλλά εμείς πήγαμε από νωρίς στη Θύρα 7 για να πιούμε Τούμπα - Λίμπρε! Όπως ξέρετε δηλαδή και εσείς καλύτερα από εμάς, ρετσίνα με κόκα κόλα.

Μπήκαμε στη Θύρα 4 της Τούμπας στο πιο "άγριο" κομμάτι του γηπέδου. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο δημιούργησε μία φανταστική ατμόσφαιρα!

Αναρωτιόμασταν μεταξύ μας. Ήταν όνειρο ή πραγματικότητα; Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!»

«Πιστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ για πάντα!»

Ο Dragos αναφέρθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή τους βοήθησαν ώστε να πάρουν θέση στο γήπεδο, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν ενημερωμένοι για το τι θα συναντήσουν στη Θύρα 4, αφού είχαν διαβάσει πολλά πράγματα για αυτήν και τους ενθουσιώδεις φίλους του Δικεφάλου.

«Είναι απίστευτο το ότι αυτοί οι άνθρωποι στηρίζουν την ομάδα όπου και αν παίζει! Ήταν τιμή μας που παρακολουθήσαμε μαζί τους αυτό το παιχνίδι. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, αλλά και για την περιήγηση που μας έκαναν στο γήπεδο της Τούμπας.

Είναι τιμή για εμάς που σε έναν τέτοιο σύλλογο βρίσκεται ένας Ρουμάνος προπονητής και θα είμαστε πιστοί οπαδοί του ΠΑΟΚ για όλη μας τη ζωή!

Τα συνθήματα και ο ρυθμός που "δονούσαν" το γήπεδο ήταν κάτι εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για εμάς. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι καλοδεχούμενοι στην Κονστάντσα. Εμείς θα έρθουμε ξανά σίγουρα και μάλιστα θα είμαστε περισσότεροι!»

«Μακάρι να μείνει ο Ράζβαν στον ΠΑΟΚ»

Ο Dragos τέλος εξέφρασε την ελπίδα του ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει να είναι προπονητής του Δικεφάλου για πολλά ακόμη χρόνια.

Παράλληλα, έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Φερνάντο Βαρέλα από τον οποίο ζήτησε να μη ξεχάσει ποτέ την αγάπη που του έχουν οι Ρουμάνοι οπαδοί.

Όσο για το κλείσιμο, ο Dragos ήταν αφοπλιστικός.

«ONE DREAM, ONE TEAM», δηλαδή «ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»

Διαβάστε ακόμη...