«Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ημέρα ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com: Όσο οι συνάνθρωποι μας, χρειάζονται ανάγκη, ο ένας και αδιαίρετος ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πλευρό τους.
Πηγή: paok24.com
«Έσπασε κάθε ρεκόρ η Ημέρα ΠΑΟΚ!»

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Λαμία προσέφεραν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, το έργο πέντε Ιερών Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά για μία ακόμη χρονιά συνδύασε τη γιορτή της ίδρυσης του με τη προσφορά του καλύτερου δώρου προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με την ανταπόκριση του επιχειρηματικού, αλλά και του απλού κόσμου να είναι τεράστια!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, ανέφερε στις δηλώσεις του:

«Ο ενιαίος και αδιαίρετος ΠΑΟΚ στα πλαίσια του εορτασμού για την ίδρυση του που είναι στις 12 Απριλίου βάσει του καταστατικού, διοργάνωσε και φέτος την Ημέρα ΠΑΟΚ. Σπάσαμε το φράγμα των 100 τόνων και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Είναι ένα ρεκόρ που πέτυχε όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ! Την επόμενη χρονιά θα πάμε ακόμη καλύτερα, αν και εφόσον χρειαστεί και πάλι να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ήταν σημαντική η βοήθεια τόσο του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά κυρίως πολύτιμη ήταν η στήριξη του απλού κόσμου που βρέθηκε εκεί από νωρίς το πρωί.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα ενημέρωσης για την άριστη συνεργασία την οποία έχουμε. Πιστεύω πως έχουμε προοδεύσει πολύ τα τελευταία χρόνια, χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας. Έχουμε εκμηδενίσει ή τουλάχιστον ελαχιστοποιήσει ανεύθυνες σελίδες που παρουσιάζονταν ως σελίδες τμημάτων του ΠΑΟΚ, που άσχετα με τα κίνητρα τους που μπορεί να ήταν ευγενικά, παρείχαν πολλές φορές ανεύθυνες και πολλές φορές επιζήμιες πληροφορίες. Παρακολουθούμε πάντα το συγκεκριμένο γεγονός. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία και σκεφτόμαστε ήδη νέες καινοτομίες, όπως μία από αυτές που καθιερώθηκε φέτος και αφορούσε τη media day που έδινε τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να έρθουν κοντά με τους αθλητές, χωρίς να υπάρχει διασπορά λανθασμένων ειδήσεων και εντυπώσεων. Πέρσι, στο Final-4 του κυπέλλου από κοινού είχαν γίνει κάποιες κινήσεις οι οποίες βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου και πέρασαν προς τα έξω».

Διαβάστε ακόμη...