Και όλοι οι Πρωταθλητές μαζί...

Από paok24.com: Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο μυαλό του Ράζβαν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, υπάρχει μόνο ένα πράγμα! Η νίκη εις βάρος της Λάρισας την Κυριακή, προκειμένου ο Δικέφαλος να εξασφαλίσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα!
Πηγή: paok24.com
Και όλοι οι Πρωταθλητές μαζί...

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη φιέστα που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας τη μεθεπόμενη Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Μία από τις πολλές ενέργειες που ετοιμάζουν οι "ασπρόμαυροι" προκειμένου το... πάρτι της 21ης Απριλίου να μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν στην Τούμπα αλλά και σε όλους όσους παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της σεζόν, είναι η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών που στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, τόσο τα μέλη της ομάδας της σεζόν 1975-76 όσο και της ομάδας της σεζόν 1984-85, έχουν ήδη προσκληθεί να βρίσκονται στην Τούμπα τη μεθεπόμενη Κυριακή, με την παρουσία τους να συνδέει τις δύο σπουδαίες αναμφισβήτητα ομάδες με την φετινή, η οποία έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές περηφάνιας στον κόσμο του ΠΑΟΚ τους τελευταίους 15 μήνες και μετράει αντίστροφα για να σηκώσει ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του "ασπρόμαυρου ναού".

Διαβάστε ακόμη...