«Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ψηλότερα αλλά...»

Από paok24.com: Εκτός του Ηλία Παπαθεοδώρου, στο stand του Libero Media Group και του PAOK24, βρέθηκε και ο Νίκος Σταυρόπουλος...
Πηγή: paok24.com
«Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ψηλότερα αλλά...»

Αναλυτικά, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε:

Για το ότι η ΚΑΕ δημιουργεί κάθε χρόνο μία ομάδα value for money: "Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, όντως κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, είναι ευχάριστο όταν αυτή η προσπάθεια αναγνωρίζεται. Με μεγάλη αγάπη και μεράκι, θέλαμε από την αρχή να έχουμε μία αξιοπρέπεια και έναν σεβασμό σε αυτή τη φανέλα, στη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Για την απουσία επενδυτή: "Δεν ξέρω αν είχαμε επενδυτή, τι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει, πραγματικά. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχοντας σημαντική βοήθεια από τον κ. Σαββίδη, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχαμε. Έχουμε πάντως τη δυνατότητα με ένα κλικ, να πάμε ψηλότερα".

Για το μπάτζετ που χρειάζεται προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας: ""Δεν μπορώ να ξέρω το νούμερο, αλλά μπορείς να έχει μία πολύ καλή ομάδα με 4-5 εκατομμύρια. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ και δεν μιλάω μόνο για τον Ευρωλίγκα. Με ένα σεβαστό ποσό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Έχουμε την εμπειρία πλέον, έχουμε άκρες στην Αμερική και μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά δεν έχουμε επενδυτή".

Για την απόφαση που πήρε να πολιτευτεί, στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα: "Εγώ από τον αθλητισμό και το μπάσκετ έχω πάρει πολλά πράγματα. Υπήρξα αθλητής και προπονητής με πολλές διακρίσεις, έχω σπουδάσει στην Αμερική, έχω ακαδημαϊκή μόρφωση. Όλα αυτά που έχω πάρει, θέλω να τα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που με έχει αναδείξει. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που πήρα αυτή την απόφαση. Τίποτα άλλο. Θέλω να προσφέρω στα παιδιά και στην κοινωνία και να δώσω πίσω αυτά που έχω πάρει".

Διαβάστε ακόμη...