«Παγκόσμιος ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM μίλησε ο Χάρης Μάλλιος ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες του τμήαμτος πάλης.
Πηγή: thessports.gr
«Παγκόσμιος ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι ανέλαβε το τμήμα πάλης:

«Ήταν συνειδητή η απόφαση. Ανέλαβα το τμήμα του 2013 και νομίζω ότι όχι απλά είχαμε επιτυχίες, αλλά καταφέραμε ένα τμήμα που ήταν στην αφάνεια, να μετράει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αντρών , τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα εφήβων, φέτος ήμασταν πρώτοι αλλά στην ισοβαθμία χάσαμε το κύπελλο. Ένας ΠΑΟΚ ισχυρός μέσα στην ελληνική πάλη. Εγώ θα πω ότι η ελληνορωμαϊκή πάλη σήμερα είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Με αυτή τη δυναμική θα συνεχίσουμε».

Για τον ενθουσιασμό που βγάζει:

«Ο ενθουσιασμός ξεκινάει μέσα από τον ΠΑΟΚ. Για μένα που ξεκίνησα ως οπαδός, πέρασα από το συνδεσμιακό κίνημα, λέω ότι θα μεταδώσω αυτόν τον ενθουσιασμό μέσα στον Ερασιτέχνη. Αν θα νομίζω ότι όλοι ζείτε , ότι υπάρχει , πλέον, ενθουσιασμός γύρω από τον ΠΑΟΚ».

Για το που οφείλεται η επιτυχία του τμήματος πάλης:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε μια ισχυρή οικογένεια. Αυτοί που είμαστε στο τμήμα θέλουμε τον ΠΑΟΚ παγκόσμιο. Είχαμε πάει στο παγκόσμιο. Είμαστε σε καλό δρόμο, για μια τεράστια χορηγία, για να έχουμε συνεχή παρουσία στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων. Στους άντρες το 50% των πρώτων θέσεων στο πρωτάθλημα ήταν ΠΑΟΚ. Κατέβαιναν αθλητές από το βάθρο, από άλλες ομάδες και μας έλεγαν ότι θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Ο πόλεμος για τον ΠΑΟΚ είναι ίδιος παντού. Οι αθλητές του ΠΑΟΚ της πάλης, ή θα έχουν τη καλύτερη μεταχείριση, αφού δίνουμε το 50% στην εθνική μας ομάδα ή θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη ελληνική ομοσπονδία. Τον ΠΑΟΚ τον ονειρεύομαι παγκόσμιο».

Διαβάστε ακόμη...